Prostor za poroke

Ste tik pred poroko. Ali pa nekaj mesecev prej. Kako hitro se stvari urejajo? Ne po pričakovanjih ali pa celo prej kot ste mislili? Mogoče so vmes prišle tudi kakšne spremembne, vendar teče vse po načrtu. To je tudi pomembno. Kje ste najprej začeli? Ste najprej iskali pravo obleko? Ali prstane? Mogoče pa prostor za poroke?

Se želite poročiti na izjemnem kraju, že imate idejo ali pa jo še iščete? Enostavno vam ta mora »pasti v oči« in vedeti morate že tisti trenutek, ko jo zagedate, da je to to. Že si lahko predstavljate ples, mize in vse te ljudi,ki bodo na vaši poroki. Mogoče pa ste se odločili za takšen prostor, ki vam kaj pomeni? Ne glede na to, vemo, da je ta izjemno pomemben. Pa ne samo, da je okolica lepa in urejena, tudi zaradi drugih razlogov in sicer, da je dovolj prostoren, da ima oder za nastopajoče, itd. Odvisno seveda od želja posameznika. Nekateri iščejo med prostori ob vodi, drugim se dopadejo gradovi, spet treji na prostem, itd. Najbolj pomembno pa je, da sta nevesta in ženin usklajena in se obema dopade enako.
Prostor za poroke je torej ključnega pomena saj se potem lahko vse nanaša tudi nanj. Kakšna bo okrasitev in podobno. Prostor je le eden od korakov, katere moramo dobro prehoditi, predno rečemo usodni da, veliko je še drugih stvari, katere moramo pripraviti za poroko.
Poročimo se praviloma enkrat v življenju, čeprav ni nujno seveda in se lahko tudi večkrat. Po nekem nenapisanem pravilu pa velja le enkrat. Zato se toliko trudimo, da je ta dan kar najsrečnejši in najlepši. Zato iščemo ustrezen poročni prostor, zato želimo sanjsko obleko, super frizuro, čevlje, nakit in vse ostalo. Odvisno je seveda, kdo sta dva, ki bosta stopila pred oltar in kako zahtevna sta. Najpomembnejše pa je seveda, da v svojem dnevu uživata in sta sproščena.

About the author