Darila

Se samo nam dozdeva ali je resnično tisti pravi pomen obdarovanja že skoraj popolnoma odšel v pozabo? So res darila le še neka obveza, nekaj kar nas pogosto spravi v stresne situacije?

Dejstvo je, da je sodobni čas prinesel marsikatero spremembo. Prazniki so postali vse bolj „skomercializirani“, stres in hiter tempo življenja sta postala stalnica v vsakdanjiku posameznika, nakupovanje daril pa je postala neka nadležna obveza, ki pogosto vodi v stresne situacije. Predvsem v primerih, ko resnično ne vemo kakšna poslovna darila izbrati, s katerimi bomo nekoga presenetili in razveselili. In to ni prav!

Kje so tisti lepi časi, ko smo se božična darila dejansko puščali pod jelko in se na božično jutro z družino zbrali okoli božičnega drevesca polni pričakovanj ter navdušeni nad odpiranjem daril? In kje so tisti časi, ko so ljudje iskreno razveselili skromnih daril? Tega več ni!

Darila so dandanes vse prej kot skromna, obdarovanje pa pogosto spominja na nekakšno prikrito tekmovanje, kjer „zmaga“ tisti, ki je prinesel najbolj bogato darilo. Le še peščica je takih ljudi, ki se še oklepajo „starih navad“ in ki jim pomen darila, pomeni veliko več kot njegova vrednost. Kako bomo mi sami sprejemali obdarovanje, je zgolj in samo naša oziroma vaša odločitev. Boste sledili svojim prepričanjem ali pa se boste slepo prepustili črednemu nagonu, kljub temu, da vas to dela nesrečne?

Preberite si še naslednji članek: Potiskani otroški bodiji za novorojenčke ali malčke

V kolikor iščete idealno darilo za novega družinskega člana ali pa darilo za božične praznike, na spletu naročite otroški bodi s tiskom.

Odgovor na to vprašanje imate na dlani in je pravzaprav zelo preprost. Samo zaupajte svojim občutkom in vedeli boste kaj je tisto kar si resnično želite. Kaj boste torej izbrali – stres ali darila oziroma obdarovanje v pravem pomenu besede?

About the author