Potiskani otroški bodiji za novorojenčke ali malčke

V kolikor iščete idealno darilo za novega družinskega člana ali pa darilo za božične praznike, na spletu naročite otroški bodi s tiskom. Oblačila so odlično darilo za vsakega novega starša, saj se v prvem obdobju otrokovega življenja zelo veliko fotografirajo z novim članom. Tiskan otroški bodi je lahko smešen, prikupen ali pa preprosto otroški. Odločitev je vaša. Na spletni strani lahko celo sami ustvarite otroška oblačila po meri.

Tisk na mali otroški bodi
Oblačila kot darilo za novorojenčke

Mali otroški bodi kot božično darilo

V božičnem času se lahko izognete gneči v trgovini z nakupom otroškega bodija z napisom in sliko prek spleta. Spletna stran za tisk na oblačila nudi širok nabor že ustvarjenih predlog, ki jih lahko uporabite in izberete kot darilo. Lahko pa sami tudi izberete možnost oblikovanja otroškega bodija po meri, kar pomeni, da izberete še fotografijo in napis ter pošljete naročilo v tisk.  Tiskano oblačilo je lahko darilo ob rojstvu otroka ali pa božično darilo za njegove starše, ki bodo cenili vašo pozornost.

Oblačila kot darilo za novorojenčke

Ker so prvi meseci otrokovega življenja ovekovečeni z obilico fotografij, je odlična ideja za novopečena starša tiskan bodi v spomin na rojstvo njunega otroka. Najprej izberite barvo in velikost otroškega oblačila, nato pa natisnite otrokovo ime, letnico rojstva ter težo in višino ob rojstvu. V kolikor ste že prejeli prvo fotografijo dojenčka, izberite tudi njegovo sliko, ali pa na spletu poiščite otroški motiv in ga pošljite v tisk.

Potiskani otroški bodiji kot darilo za stare starše

Stari starši imajo radi spomine na svoje vnuke. Izberite tudi otroški bodi z napisom o dedku in babici. V ta oblačila bodo stari starši z veseljem oblačili vnuke in jih razkazovali okolici. V kolikor želite poskrbeti za večje presenečenje, pa izberite ujemajoče barve majic za odrasle in otroških bodijev ter natisnite oboje. Tako se bodo dedki in babice fotografirali z vnuki v ujemajočih se oblačilih 

Tisk na otroške bodije kot darilo okrogle rojstne dni

Če starši dojenčka kmalu praznujejo okroglo obletnico, za dojenčka izberite majico z okroglo številko, obenem pa izberite tudi majico s kratkimi ali dolgimi rokavi tudi za starša. Na majico in bodi natisnite tudi letnico praznovanja, da bosta oblačili ostali v spomin tudi kasneje. Za otroke in starše lahko tudi izberete kape s šiltom, na katere natisnite število let ali pa letnico rojstva. 

Preberite si še naslednji članek: Moške ročne ure za vse priložnosti

Moške ročne ure so vam na trgu na voljo v najrazličnejših vrstah, zato si boste pri izbiri nove ure morali vzeti kar nekaj časa. 

About the author