GreenWorks 25302 50cm G-MAX 40V Twin Force akumulatorska kosilnica

Če pogledate na trg kosilnic, boste verjetno opazili brezžično kosilnico GreenWorks 25302. Že zaradi imena ni nič čudnega, zakaj je to izdelek na trgu tako znan. Mnogi lastniki so jo priporočili in postavili na najvišja mesta.

Kosilnice ponudijo različne stvari različnim ljudem. Nekatere od njih so majhne in lahke, zato so enostavne za uporabo. Obstajajo tudi kosilnice, ki so opremljene z varnostnimi funkcijami, tako da jih lahko uporabljajo družine in otroci. Tusi akumulatorska kosilnica GreenWorks 25302 50cm ima različne dodatke, ki ustrezajo potrebam večine lastnikov in strokovnjakov za travnike.

Ker v tem tekstu ocenjujemo kosilnico GreenWorks 25302, upamo, da vam bo pomagal, če se boste odločili za nakup kosilnice.

Če iščete zmogljivo kosilnico, ki vam prinaša boljšo učinkovitost, bo morda GreenWorks 25302 tisto, kar iščete.

Preberite si še naslednji članek: Kakšno je učinkovito gnojenje trave?

Gnojenje trave pa je še posebej pomembno za boljšo rast. Z gnojenjem zelenici namreč omogočimo prejeti dovolj hranil.

Ta kosilnica ima dvojni motor, ki deluje skupaj pri zagotavljanju vrhunske učinkovitost pri vsaki uporabi. Kot verjetno veste, ima dvojni motor v primerjavi z enim motorjem nekatere prednosti. Poleg tega, imata oba motorja ohišje iz 25 centimetrskega jekla. S tem dobimo 50 cm jekla in dva motorja, ki delata za najboljšo učinkovitost.

Medtem ko je uporaba dolgega rezila dovolj dobra, uporaba enojnih in kratkih rezil omogoča boljše delo. V tej kosilnici je prednost ta, da sta na voljo dve enojni rezili. Razlog je ta, ker je uporaba enojnega in majhnega rezila boljša, saj bo več prostora za odpadne vrečke.

Ker ima dva motorja, kosilnica potrebuje tudi dvojno baterijo. S 40V litij-ionskimi baterijami ponuja ta kosilnica dolg čas delovanja, ki vam omogoča, da jo uporabljate dlje časa.

About the author