NYX kozmetični izdelki

NYX izdelki za profesionalno ličenje

Če ste naveličani poseganja po enih in istih izdelkih za ličenje, je čas za spremembe. Najprej na primer zamenjajte blagovno znamko. Izberite takšno, ki ponuja nekaj več, nekaj posebnega. Če še nikoli do sedaj niste posegli po kozmetični blagovni znamki NYX, v tem hipu veliko zamujate. Na spletu si lahko ogledate bogato ponudbo ličil, ki so cenovno zelo dostopna in hkrati izjemno učinkovita. 

 Začnete lahko z nakupom kremnega črtala, ki je nepogrešljiv izdelek v vsaki ženski toaletni torbici. Kremno črtalo navdušuje z dolgo obstojno formulo in se preprosto nanaša in zabrisuje, in to brez nepotrebnega razmazovanja.

Paleta kremnih pudrov 

NYX paleta kremnih pudrov je res nekaj posebnega, saj vključuje pudre v 16 različnih odtenkih. Paleta vključuje najsvetlejše do najtemnejše odtenke. Z uporabo izdelka lahko ustvarjate točen univerzalen odtenek glede na tip svoje kože. 

NYX paleta kremnih pudrov
NYX Professional Makeup paleta kremnih pudrov

Kremni pudri NYX se ponašajo z izjemno dolgo obstojnostjo, kakovostno teksturo, lahko se zabrišejo, so popolnoma prekrivni, prekrivajo pigmentirane madeže, omogočajo satenast končni zaključek. Paleta kremnih pudrov vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. 

Matirani sprej za svežino obraza 

Večina uporabnikov ličil si želi, da bi izdelki na obrazu in drugih delih telesa čim dlje odlično učinkovali. Zato je NYX na trg postavil matirani sprej, ki zagotavlja svežino obraza in ne nazadnje tudi daljšo obstojnost ličil. Produkt je zlasti primeren za vse tiste, ki imajo masten tip kože.

Video: NYX matirani sprej

Sprej je vsestransko uporaben. Lahko ga uporabljate kot podlago za tekoči puder ali pa za utrditev končnega izgleda. Se zelo hitro suši in je transparenten. Na voljo vam je v skoraj vseh dobro založenih prodajalnah s kozmetičnimi izdelki, tudi na spletu. 

Visoko zmogljiva kozmetika s širokim izborom odtenkov 

Kozmetična blagovna znamka NYX je na trgu prisotna že skorajda 20 let. Proizvajalci uporabnikom želijo ponuditi visoko zmogljivo kozmetiko z zelo širokim naborom izdelkov, kar jim tudi zelo uspeva. Blagovna znamka je priljubljena po vsem svetu. Ponuja vam zelo širok spekter najrazličnejših ličil za obraz. 

Ličila NYX so dolgo obstojna in visokokakovostna. Ponašajo se tudi z izjemno privlačnimi embalažami. Znamka je prijazna tudi do živali. Prav noben njihov izdelek namreč ni testiran na njih. Tudi surovine za izdelavo ličil niso testirane na živalih.

About the author