Husqvarnina motorna žaga 445 je naslednja stopnja v evoluciji verižnih žag

Husqvarnina motorna žaga 445 je naslednja stopnja v evoluciji verižnih žag, ki zagotavlja profesionalno kakovost po amaterski ceni, vendar definicija ni povsem ustrezna. Njen motor s prostornino 47,5cm3 je premajhen za profesionalno uporabo. Žaganje dreves s tršim lesom je omejeno, prav tako pa lahko imamo težave pri zagonu. Strokovnjaki potrebujejo več moči in boljšo pripravljenost namesto upanja, da se bo motorna žaga končno zagnala po nekajkratnem potegu zaganjalne vrvice.

Večina uporabnikov je bila zelo zadovoljna z motorno žago Husqvarno 445. Z lahkoto se zažene in nato deluje tako dolgo, kot želite. Uporabniki so bili navdušeni nad njeno splošno učinkovitostjo.

Nekateri uporabniki so poročali o težavah, ki so precej pogosta pri motornih žagah Husqvarna – težave imajo pri zagonu in puščanju olja. Delno se je temu mogoče izogniti s skrbnim upoštevanjem navodil v priročniku za lastnika. Nekatere od teh težav se zdijo stalnica blagovne znamke Husqvarna.

Na splošno pa so to bile le manjše težave na poti k širšemu zadovoljstvu uporabnikov. Tudi ljudje, ki so imeli resnejše pritožbe glede zagona motorne žage Husqvarna 445, so dejali, da je žaga delovala brez težav, ko so jo enkrat uspeli zagnati.

Ampak ko se bo enkrat zagnala, bodo amaterji, ki morajo opraviti le lahka do srednje težka dela, ugotovili, da je to odlična motorna žaga za njih. Delovala bo dolgo časa. Učinkovit motor pomeni dolgo delovanje brez ponovnega polnjenja goriva, varnostne in udobne funkcije pa pomenijo, da bo uporabnik pred počitkom lahko delal dolgo.

Vas zanima verižna žaga, ki vključuje nekaj najboljših lastnosti Husqvarne v relativno poceni paketu? V tem primeru je vredno preveriti motorno verižno žago Husqvarna 445, 45cm, 45,7cm3. Ta motorna žaga druge generacije, ki vključuje najnovejšo tehnologijo, vsebuje nekaj odličnih funkcij.

Vsestranska, enostavna uporaba in odlična zmogljivost; ta žaga bo zadovoljila vse vaše zahteve glede žaganja. Nadaljujte z branjem tega mnenja in odkrijte več.

About the author