Lastnosti snežne freze Ariens Deluxe

Na srečo ima Ariens Deluxe 28 vse funkcionalnosti, ki si jih lahko želite pri snežni frezi, kar vam omogoča, da premikate ogromne kupe snega z relativno lahkoto. Če pogledamo izdelavo stroja, postopek montaže in kako dobro deluje, vam bomo pomagali pojasniti, zakaj je Ariens Deluxe 28 tako uporaben.

Specifikacije

Če pogledamo osnovne stvari, imamo tukaj dokaj standardno dvostopenjsko snežno frezo. Motor s prostornino 254 ccm in električnim zagonom se hitro zažene in gre na delo z veliko močjo. Sama konstrukcija motorja nima veliko lepotnih lastnosti, vendar pa šest hitrosti naprej in dve vzvratno olajšujeta delo, tako da se počutite udobno. Stroj uporablja jeklene nazobčane svedre in impeler z rezili, da se čim hitreje znebite snega.

Ima tudi nekaj dodatnih funkcij, ki niso nujno standardne, vendar delajo čudeže. Eden največjih je pogonski sistem – tega ne morete popolnoma spustiti, vendar pa pomaga pri premikanju stroja naprej, medtem ko držite za ročaj. Snežna freza Ariens Deluxe (https://www.thehousista.com/ariens-deluxe-28-review/) ima tudi odlično funkcijo obračanja na mestu, ki je kot nalašč za tiste, ki nimajo veliko prostora. Poleg tega so na voljo tudi funkcije, kot so žaromet, daljinski voden plug za led in jekleni drsniki. Snežna freza spada pod triletno garancijo za potrošnike, vendar pa ima menjalnik svojo lastno petletno garancijo.

Dostava, montaža in zagon

Slaba novice pri tej snežni frezi je, da dostava ni to, kar bi si želeli. Ker imamo tukaj precej težek izdelek, bi mislili, da bodo z paketom ravnali previdno, a temu ni tako. Preveč je poročil o tem, da ta stroj pride v obtolčeni škatli, vendar ne skrbite preveč.

About the author