Senčila po meri vsakega avtomobila

Senčila za avto seveda še zdaleč ne ponujajo zgolj elegantnega izgleda, temveč v vašem avtu opravljajo še številne druge funkcije. Lahko so izdelani po meri vsakega avta in se tako povsem prilegajo steklom jeklenega konjička. Sončni žarki tako ne bodo zmogli priti v avto skozi stranske odprtine, ki pri univerzalnih senčnikih za avte obstajajo.

Ker senčila za avto po meri omogočajo popolno preprečevanje UV žarkov in zmanjšanje temperature, vam bodo za to še kako zelo hvaležni tudi sopotniki. Zlasti pa seveda najmlajši družinski člani, starejše osebe in ne nazadnje zagotovo tudi hišni ljubljenčki.

Zaščitite svoje potovanje s senčili za avto – varnost, udobje in prijetna vožnja zagotovljena.

Uporaba avtomobilskih senčnikov

Avto senčniki po meri vam lahko ponudijo odlično udobje med vožnjo. V avto namreč ne prodirajo moteči in nevarni UV žarki. Senčila lahko precej zmanjšajo temperature v vozilu. Stekla pa so lahko med vožnjo tudi odprta, senčila pa kljub temu lahko še vedno ostajajo na svojem mestu.

S tem ko imate odprta stekla, lahko dobro zračite avto, in to brez nadležnega bobnenja, ki se sicer lahko ustvarja med vožnjo z odprtimi stekli. To namreč zelo učinkovito preprečujejo senčila za avto, ki so narejena po meri.

Preprečevanje bleščanja s pomočjo avto senčnikov

Kakovostna senčila po meri vašega avta se ponašajo s številnimi prednostmi. Med drugim omogočajo odlično zaščito pred UV žarki, odlično zaščito za otroke, starejše in živali. Prav tako lahko poskrbijo za učinkovito preprečevanje bleščanja. Senčila za avto torej poleg motečega sonca lahko preprečijo še bleščanje žarometov drugih vozil. S tem pa seveda poskrbijo tudi za varnost v prometu.

Avto senčniki dobro poskrbijo tudi za preprečevanje radovednih pogledov v vaš avto. Zatemnijo namreč v celotni njegov zadnji del, s tem pa preprečijo še tatovom naključno krajo. Ne smemo pozabiti niti na odlično varovanje senčil pred nadležnim mrčesom in na zmanjševanje delovanja klimatskih naprav.

Tudi pri odprtih steklih v svoji poziciji senčniki po meri preprečujejo nepovabljen vstop mrčesu in žuželkam. Med vožnjo so torej stekla lahko tudi odprta. Ker senčila za avto lahko v celoti zatemnijo zadnji del vozila, preprečujejo tudi njegovo segrevanje. Na takšen način je tudi v bolj vročih dneh vaš avto bolj ohlajen, zmanjšali boste tudi delovanje klime v njem.

About the author