Angleška slovnica ne bo nikoli več kamen spotike

Slovnica je sestavni del vsakega jezika. Med začetniki in ostalimi, ki se učijo agleščino, je izredno nepriljubljena, vendar neizogibna. Kljub vsemu pa otroci v šolah še naprej doživljajo velike težave pri znanju angleščine, katere znanje je nujno. Ker njihovo znanje angleščine ni na želeni ravni, se mnogi tudi kasneje odločijo za dodatne ure in tečaje angleščine, da bi njihovo znanje doseglo optimalno raven. Na srečo zdaj poznamo metodo, ki bo spremenila osvajanje angleške slovnice v mačji kašelj. Ta metoda je namenjena vsem, ki imajo težave pri osvajanju pravil angleškega jezika.

Zakaj je slovnica angleškega jezika tako pomembna?

Ne obremenjujte se z lažnimi zogdbami in utvarami v zvezi s težavnostjo angleščine in kako je nepotrebna ter odvečna v komunikaciji. Angleščina ni potrebna zgolj za učence in študente, ki potrebujejo znanje opravljanje testov ter pisnih in ustnih izpitov. Angleška slovnica je kot lepilo, ki sicer razpršene besede drži skupaj. Čeprav besedišče in slovnica obstajata ločeno, pa eno brez drugega ne deluje. Da bi pravilno uporabljali slovnico, jo moramo ustrezno kombinirati z besediščem in jo prenesti sogovoniko tako v pisni kot v neposredni komunikaciji.

Pravilna uporaba slovnice ustvarja občutek sigurnosti in svobodo v komunikaciji. Vaši sogovorniki bodo to spoštovali in cenili. Šele ob pravilni uporabi boste razumeli njeno vrednost in pomen.

Kako je mogoče osvojiti slovnico angleškega jezika?

Angleščino se je nemogoče naučiti pravilno, brez da bi razumeli slovnična pravila in smernice. Težava slabega razumevanja slovneci leži v zgrešenih metodah in slabem pristopu predavatelja, ki se ne poglablja v značaj slovnice. Toda z ustrezno metodo boste obvladali gramatiko angleškega jezika brez težav.

Ena od tovrstnih metod se nahaja v knjigi Pingulingo. To je 2-tedenski načrt, ki vam na poseben način pripomore pri razumevanju slovnice. V knjigi se nahaja nekaj poglavij, ki vam bodo pripomogla pri osvajanju slovnice. Pingulingo ni namenjena samo učenju gramatike, ta knjiga vam po pomagala:

  • obvladati angleščino brez predhodnega znanja;

  • premagati blokado komunikacije;

  • razširiti svoje besedišče.

S knjigo Pingulingo bo anglešča slovnica prav toliko enostavno kot učenje samega jezika. V vsaki situaciji se boste sposobni pravilno izraziti.

Izbira je odivsna od vas – ali je slovnica angleškega jezika resnično potrebna?

Želite še naprej biti prepričani, da je angleška slovnica nepotrebna? Zamislite si izraz na obrazih tujcev, ko bodo priča znanju angleščine, s katerim razpolagate. Takšno znanje ne bo nikogar pustilo ravnodušnega.

Zato vstopite v pustolovščino s knjigo Pingulingo in osvojite angleš jezik v zelo kratkem času, z minimalnim naporom. Zakaj bi zapravljali čas in denar na raznoraznih tečajih, urah angleščine in dodatnemu šolanju, ko lahko to storite veliko hitreje in ceneje.

About the author