Funkcionalne vrtne mize – ali obstaja univerzalna konstrukcija?

Vrt so sanje večine ljudi, ki še vedno živijo v blokih oziroma betonskih zgradbah. Majhni, ozki in tesni balkoni niso najbolj prijetna možnost, ki bi ustrezala pričakovanjem lastnikov ali najemnikov te vrste nepremičnin. Če ste torej eden izmed srečnežev, ki se lahko pohvalijo s prostorno parcelo s teraso ali gazebo, ju uredite tako, da boste v 100% izkoristili njun potencial.

Eden izmed elementov, ki ne sme manjkati na vašem posestvu je vrtna miza. Vredno je vlagati v funkcionalne konstrukcije, ki vam omogočajo, da nastavitve prilagodite položaju. Torej, kako naj bi izgledale? Predstavili vam bomo nekaj pomembnih točk, ki jim je treba posvetiti posebno pozornost.

Raztegljive vrtne mize za vse priložnosti

Ne potrebujete vedno velike mize za 8-12 oseb. Včasih pa lahko dogodek ali sestanek presega vaše zmožnosti. Za vsako priložnost se je dobro pripraviti z uporabo funkcionalnih vrtnih miz, ki jih je mogoče sestaviti oz. razstaviti.

V ponudbi uglednih distributerjev ali proizvajalcev vrtne opreme boste našli veliko unikatnih izdelkov. Med drugim imate na voljo strukture za 2-4 ali 4-12 oseb. Vse je odvisno od vaših individualnih potreb. Obiščite VidaXL in ugotovite, katera vrtna miza bo najbolj ustrezala vašemu vrtu.

Priročno shranjevanje – oprema, ki je vedno na dosegu roke

Srečanja na vrtu velikokrat popestri žar, druženje s prijatelji in družino ali sprostitev na svežem zraku. Zato je priročno imeti vedno na voljo potrebna ali uporabna orodja, izdelke in pripomočke. V ta namen uporabite vrtne mize, opremljene s predelki in predali, kamor lahko shranite vse – ne glede na to, ali bodo to pripomočki za žar, odpirač za vino in steklenice, karte ali družabne igre.

About the author