Krepčilen spanec na vaši sanjski postelji

Predstavljajte si, da vsako noč komaj čakate, da se uležete in zaspite na udobni postelji . Pri tem bo vaš spanec trden, globok in krepčilen. Zjutraj se boste zbudili naspani in polni energije. Postelja bo ravno prave velikosti, da bo vam in vašemu partnerju omogočala spanec brez motečega dotikanja ali ruvanja s komolci. Vsako noč bosta oba razmišljala, da komaj čakata, da se uležeta na udobno, ravno prav trdo in ravno prav mehko vzmetnico.. Na vsake toliko si bosta privoščila tudi popoldanski dremež že samo zaradi razvajanja.

Ležišče prave dimenzije in trdne konstrukcije

Postelja po meri (http://www.akron.si/postelja/) je idealna rešitev tudi za vse posameznike, ki so preveliki za ležišča standardnih dimenzij. V kolikor niste zadovoljni s kataloškimi izdelki, ki so slabše konstrukcije in manj vzdržljivi, potem je pohištvo po meri idealna rešitev vašega problema.  Končno se boste brez skrbi naslonili na vzglavnik in vrhnjo stranico, brez skrbi, da boste kaj zlomili. Vzglavje je lahko tu posebej oblazinjeno in prilagojeno za vaše branje, gledanje televizije ali sproščanje pred računalnikom.

Dimenzije, višine in oblike so vaša izbira

Izberete lahko višje ali nižje ležišče. Dimenzija, višina in oblika so popolnoma vaša izbira.  Na voljo imate tudi modele z nevidnimi robovi, kar pripomore k temu, da se ponoči ne boste poškodovali na ostrih zunanjih stranicah. Izberete lahko tudi barvo, debelino in material. Vse kombinirajte s preostalim pohištvom, barvami sten in tal. Dodajte posamezne dodatne predale ali podposteljne omarice za shranjevanje drobnarij za popoln zaključek celote.

Visoke postelje in prihranek prostora

Višja postelja po meri v stilu otroških pogradov ni namenjena samo otrokom. V kolikor imate drastično pomanjkanje prostora, ga pridobite z dvižno posteljo ali pa višjo posteljo s predali ali celo omaricami. Na visokem ležišču se boste dodobra odpočili, zjutraj pa lažje vstali. Tako ležišče je posebej primerno tudi za posameznike, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtenici.

 

 

 

 

About the author