žarnice za avto H7

Najpogosteje vgrajene žarnice za avtomobile

Ste vedeli, da žarnice H7 za avto veljajo za najpogosteje vgrajene halogen žarnice? Njihova življenjska doba je nekje do 550 ur, žarnice pa so zelo lahke in manjše velikosti. Seveda so na voljo različne žarnice za avto H7. Nekatere med njimi imajo daljšo življenjsko dobo, med seboj se razlikujejo tudi v sami svetilnosti.

Določeni tipi avto žarnic H7 oddajajo nekoliko bolj belo ali modrikasto svetlobo, lahko oddajajo tudi svetlobo klasične rumenkaste barve. Seveda ne moremo mimo LED svetil za avtomobile. Na voljo so torej tudi LED H7 žarnice, ki imajo praviloma najdaljšo življenjsko dobo.

Značilnosti LED H7 žarnica za avte

Proizvajalci LED žarnic H7 za avtomobile jamčijo, da naj bi bila njihova življenjska doba tudi do 2500 ur. Obenem je takšen tip žarnice za avto manj občutljiv in s tem tudi precej bolj odporen na različne okvare. Omogočajo večjo svetlobo in posledično boljšo preglednost vozišča.

Naj izpostavimo še slabost žarnice za avto H7 LED. Cenovno so precej manj dostopne v primerjavi z drugimi vrstami avtomobilskih žarnic.

Nakup ustrezne avtomobilske žarnice

Verjetno ste se kot lastnik oziroma uporabnik avta tudi vi kdaj znašli v precej neprijetni situaciji, ko ste morali zamenjati oziroma na novo kupiti avtomobilsko žarnico. Večina se kar sama loti nakupa pa tudi njene menjave. Navadno so to žarnice za avto H7. Pri vsem tem pa morate biti zlasti previdni, da žarnice pri menjavi ne poškodujete.

Žarnice za avto H7 LED ustrezajo večini vozil
Žarnice za avto H7 LED so enako nameščene in zato ustrezajo večini vozil, ki za zasenčene ali dolge luči uporabljajo žarnice za avto H7. Primerne so za reflektorske ali projektorske žaromete. Oddajajo neverjetno količino fokusirane svetlobe za tako majhno enoto.

Pred menjavo žarnice H7 za avto pa morate torej biti pozorni tudi pri samem nakupu. Zavedati se je treba, da različnim modelom vozil ustrezajo različne žarnice. V avtih na sploh najpogosteje lahko najdemo H7 žarnice. Te proizvajajo različni proizvajalci, ker so pogosta izbira uporabnikov vozil, prav tako gre praviloma za zelo kakovosten avtomobilski del.

Menjava žarnic na avtomobilu

Dejstvo je, da je menjava avtomobilskih žarnic zelo pomembna zadeva, zlasti zaradi same vidnosti na cesti. Storitev sodi pod hitri servis in redno vzdrževanje vozila. Slednje je izjemnega pomena, ker s tem podaljšate življenjsko dobo avtomobila.

Kako namestiti žarnice H7 za avto? Oglejte si navodila za namestitev žarnice za avto H7!

Redni servis vašega avtomobila vam omogoča, da je vozilo optimalno pripravljeno na vožnjo, obenem pa je tudi varno. Ker želite, da vozilo res služi svojemu namenu in se na cesti počutite kar se da varno, vam strokovnjaki nudijo kakovosten servis avta.

About the author