Z D&S INŠTRUKCIJAMI DO LEPIH OCEN

V današnjem času si veliko učencev vzame inštrukcije iz različnih vzrokov. Nekateri potrebujejo še dodatno oziroma dopolnilno razlago, nekateri zaradi dodatnih dejavnosti manjkajo v šoli in posledično potrebujejo strokovno pomoč, nekateri pa si preprosto želijo doseči višje ocene, ki jim bodo omogočile vpis na katerokoli srednjo šolo oziroma fakulteto.
V Sloveniji obstaja veliko podjetij, ki se ukvarja z inštrukcijami vseh možnih predmetov in nekatera podjetja so pri tem izjemno uspešna.
Tako podjetje je tudi podjetje D&S INŠTRUKCIJE, kjer učenje postane veselje.

Podjetje D&S se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami, saj na področju inštrukcij delujejo že več kot 20 let in so pravi strokovnjaki na svojem področju. Nudijo inštrukcije za vse stopnje, torej za osnovne šole, srednje šole ter vse fakultete. Podjetje ima v lasti zbirko z več kot 3000 avtorskimi nalogami, ki niso prepisane iz knjig ali drugih delovnih listov. Naloge so sestavili z namenom, da bi se učenci lažje učili in da bi bila razlaga učinkovitejša. Učenci lahko torej prejmejo tudi učna gradiva z razlagami in seveda rešenimi primeri. Namen gradiva je ta, da so inštrukcije čimbolj enostavne, jasne ter seveda tudi razumljive. Gradivo udeleženci inštrukcij lahko odnesejo s seboj domov.
Podjetje D&S je udeležencem na voljo prav vsak dan, torej tudi ob sobotah, nedeljah in celo ob praznikih.
Podjetje D&S nudi inštrukcije iz vseh šolskih predmetov: matematike, fizike, statistike, kemije, elektrotehnike, slovenščine, angleščine, nemščine …
Še posebej so v zadnjih časih aktualne inštrukcije matematike. Posamezniki, ki si ne morejo privoščiti individualnih inštrukcij, lahko vzamejo skupinske inštrukcije iz matematike, ki so cenejše in prav tako kvalitetne.
Skupinske inštrukcije iz matematike lahko postanejo pravo veselje.
Če torej potrebujete inštrukcije iz matematike in bi radi delali v skupini, potem je podjetje D&S pravi naslov za vas. Pojdite na njihovo spletno stran, kjer boste izvedeli prav vse, tudi ceno inštrukcij. Če pa boste imeli še kako dodatno vprašanje, jih lahko pokličete ali pa jim pošljete mail.

About the author