Prijava patenta in registracija blagovne znamke v Sloveniji

Ste že razmišljali o tem, da bi prijavili svoj patent ali pa registrirali svojo blagovno znamko? Lahko vam povem, da v Sloveniji obstaja kar nekaj strokovnjakov, ki se ukvarjajo s prijavo patenta in registracijo blagovne znamke. Podjetje, ki se med drugim ukvarja tudi s prijavo patenta in registracijo blagovne znamke v Sloveniji, je Patent. Na spletni strani patent.si si torej lahko preberete različne informacije o samem podjetju ter seveda tudi o storitvah, ki jih strokovnjaki ponujajo.Pri zadevah, kot je prijava patenta oziroma registracija neke blagovne znamke, je izjemno pomembno, da so takšne storitve opravljene kvalitetno in strokovno ter seveda tudi pravno. V teh primerih se je preprosto potrebno obrniti na strokovnjake, ki imajo na tem področju dovolj ustreznega znanja in tudi izkušenj. Vsekakor je Patent eno izmed teh podjetij.

Pomembno je, da prijavite svoj patent oziroma, da poskrbite za registracijo svoje blagovne znamke, saj boste na ta način zaščitili svoj izum. Trg je namreč vedno bolj konkurenčen in idej je iz dneva v dan več. Zato je pomembno, da svojo blagovno znamko oziroma svoj patent ustrezno zaščitite. Prijava patenta in registracija blagovne znamke sta specifični storitvi, za katero potrebujete znanje in izkušnje, to pa lahko pridobite pri strokovnjakih, ki so na tem področju usposobljeni. Omenjeno podjetje, spletna stran patent.si, vam ponuja obe storitvi. Poleg prijave patenta in registracije blagovne znamke pa se strokovnjaki omenjene spletne strani ukvarjajo tudi z drugimi zadevami. Med drugim bodo poskrbeli tudi za ustrezno rešitev v primeru morebitne kršitve patenta ali blagovne znamke.

V kolikor ste torej tudi vi presodili, da bi radi prijavili patent ali registrirali svojo blagovno znamko, vam torej priporočam, da obiščete omenjeno spletno stran ter kontaktirate strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali na poti do optimalne zaščite patenta ali blagovne znamke za vas. Verjamem, da ne boste obžalovali.

About the author