Kakovost sestavin v nootropiku Qualia

Zdaj pa si poglejmo podrobne specifikacije kakovosti sestavin v tem nootropiku:

Znanost

Vse naše sestavine so izbrane na podlagi močne empirične osnove, ki se nanašajo na varnost in učinkovitost. Upoštevamo različne vrste raziskav: univerzitetna in klinična testiranja, močne količinsko ovrednotene podatke pridobljene pri naših raziskavah (npr. O racetamih, kot je noopept) in več kot 40 let mednarodnih raziskav o formulaciji nootropikov.

Čistost

Vse sestavine Qualia so testirane na težke kovine, mikotoksine, pesticide in druge oblike toksinov v okolju ter zagotovljene na ravneh, ki so veliko nižje od zahtev FDA GMP. Toksine v vodi se lahko rešite z destiliranjem vode.Ne uporabljajo se silicijev dioksid, magnezijev stearat, živalska ali strupena veziva ali polnila.

Nabava

Uporabljamo samo najkakovostnejše sestavine. Mnoge prihajajo iz patentiranih virov in veljajo za najboljše v razredu. (npr. BioPerine piperine, pTeroPure pterostilbene)

Moč

Vsi naši nutracevtiki so prečiščeni do najvišje učinkovitosti in biološke razpoložljivosti, ki se trenutno nahaja na trgu. Vsa naša zelišča in rastline so standardizirana za učinkovitost in čistost učinkovin.

Primarno testiranje

Vsaka sestavina pride od dobavitelja s potrdilom o analizi (CoA), ki zagotavlja njeno čistost in moč. Mi gremo še korak dlje in serijsko preizkusimo vse sestavine z uporabo najsodobnejših metod kromatografije in spektrometrije.

Sekundarno testiranje

Poleg serijskega testiranja surovin, ki pridejo k nam, testiramo tudi stekleničke tržno pripravljenega izdelka in preverimo sestavine v kapsulah.

Oblika

Vsi naši nutracevtiki so v najbolj biološko aktivni obliki za namen, ki ga želimo (metilirana, acetilirana, fosforilirana, L-oblika, D-oblika itd.). Oblika hranilne snovi daje razliko v svoji učinkovitosti, kar je kategorija, o kateri nikoli ne bomo sklenili kompromisa, in je tudi glavni razlog za razliko v ceni.

About the author