Model Eco Soiree je rezultat številnih inovacij

Podrobneje si oglejmo njegove specifikacije:

Učinkovito splakovanje – Toto MS964214CEFG#12 je straniščna školjka, ki varčuje z vodo in izpolnjuje kriterije EPA in pretok 5 litrov na splakovanje. Zakaj je ta lastnost pomembna? No, to je velika razlika v tem, koliko vode se porabi v daljšem časovnem obdobju, kar lahko vpliva na gospodinjske račune in okolje. Nekatere blagovne znamke menijo, da lahko okolju prijazne možnosti prihranijo do 20 odstotkov več, kar pomeni na tisoče litrov manj porabljene vode.

Oblika – Stranišča s skritim sifonom ponavadi izgledajo odlično in ta ni izjema. Sam dizajn jo loči od standardnih skled. Medtem ko je estetika en vidik tega, obstaja tudi higienska stran. Omogoča lažje čiščenje, ker je manj razpok za nastanek bakterije.

Sedež je vključen – Školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soireeima sedež z tehnologijo nežnega zapiranja, ki igra vlogo pri zmanjševanju hrupa in nadležnem loputanju s pokrovom, kar lahko povzroči poškodbe na keramični posodi.

Na kaj moramo paziti pred nakupom

Skladen z ADA? Ali ima vaše gospodinjstvo nekoga s posebnimi potrebami, omejeno mobilnostjo ali starostnike? Če je odgovor pritrdilen, bo izbira školjke, ki je v skladu s standardi ADA, poenostavila uporabo. V višino merijo od 43 do 48 centimetrov in so znane kot straniščne školjke z visoko stopnjo udobnosti. Z višjo skledo, sedeče in stoječe gibanje zmanjša obremenitev mišic.

Vodna točka – Večja vodna točka lahko poenostavi merjenje. Vendar pa je eden od njegovih glavnih namenov zadrževanje neprijetnih vonjav, ki jih školjke z velikimi površinami učinkovito opravljajo. Če pa se odločite za preveliko, se lahko učinek splakovanja zmanjša.

Cevi – Preverite velikost svojih cevi pred nakupom. Najbolj priljubljene velikosti straniščnih školjk so 35, 30 in 25 cm.

Mnenja potrošnikov – Preberite si, kaj stranke govorijo v različnih spletnih trgovinah in forumih. Proizvajalci v opisu ne bodo opozorili na svoje napake, zato je pomembno, da preverite, kaj pravijo pravi kupci, preden se razidete s svojim denarjem.

Zaključek

Straniščna školjka MS964214CEFG # 01 ima veliko pozitivnih lastnosti. Z dvojnim ciklonskim mehanizmom ima učinkovito sposobnost čiščenja posode in odstranjevanja odpadkov. Hkrati pa prihranite vodo zaradi ekološko prijaznega pretoka s petimi litri na splakovanje. Da bi izbrali najboljšo stranišče, moramo dobro razumeti splakovanje, udobje in slog. S svojim znanjem verjamemo, da je to lahko odlična izbira za družinska gospodinjstva.

About the author