Odlična izbira za izpad elektrike v vašem domu

Agregat ohranja energijo, ki teče do ključnih sistemov, kot so hladilniki, grelniki, ventilatorji in črpalke. Veliki generatorji so odlični, ker lahko napajajo velike stvari, kot je klimatska naprava, vendar so glasni, porabijo veliko goriva in niso zasnovani za napajanje občutljive elektronike, kot so mobilni telefoni in računalniki. Mobilni telefon je najpomembnejša stvar v nevihti, da družino in prijatelje obvestite, da ste v redu. Inverter pretvarja moč iz 12V DC v 120 AC.

Popolnoma ustreza trpežni obliki

Agregat RYI2200 je zasnovan tako, da je več kot le odlična izbira za izpad elektrike v vašem domu. Prav tako je navdušil na delovnem mestu. Z agregatom smo lahko zagnali krožno žago in vrtalnik brez težav. Agregat RYOBI RYI 2200 je naredil odlično delo z dvema nizoma desetih 100W žarnic v našem kletnem prostoru. Velik prednost pri tem je, da ne potrebujete več dveh ljudi za transport agregata.

Transport agregata je enostaven zaradi 2 stranskih ročajev. Ima vgrajeno zložljivo ročico in kolesa tipa Rollerblade, ki vam omogočajo, da agregat uporabljate kot potovalni kovček. To je odlična lastnost, vendar smo ugotovili, da je ima zložljiva ročica večji upogib, kot bi si želeli. Ko agregat stoji na mestu, je nameščen na 4 gumijaste noge, ki odlično opravljajo svoje delo med delovanjem agregata.

https://www.youtube.com/watch?v=qZFCh27h4Tg

Priznajmo si, zagon majhnih motorjev je lahko zelo boleč za naš hrbet. Ryobi je postopek poenostavil s stikalom, ki ga lahko postavimo na tri položaje: izklop, hladen zagon in zagon. Agregat enostavno nastavite na hladen zagon in potegnite vrvico. Zagnal se bo s prvim potegom, čeprav se boste morda morali nekajkrat navaditi na način, kako se motor zažene in kdaj naj se stikalo premakne.

Najem orodja je najboljša odločitev za vas takrat, ko potrebujete profesionalno orodje pri gradnji, urejanju okolice in notranjosti vašega doma. Preberite več …

About the author