Sodalit

Verjamete v tretje oko in želite nekaj, kar je povezano z njim, vaše horoskopsko znamenje pa je Rak ali Riba? Kakšno je vaše samoizražanje in nasploh komunikacija? Imate občutek, da bi pri tej potrebovali pomoč? Nič hudega, če so vaši odgovori na zgornja vprašanja pritrdilni, si enostavno zagotovite svojo rešitev in sicer sodalit kamen, katerega lahko vsak dan nosite kot modni dodatek – nakit, spravite ga lahko v žep, denarnico ali kam drugam. Prinesel vam bo izjemno moč in izboljšanje. Vplivajte na lastno življenje in kakovost tega še danes.

Potrebujete pomoč v partnerskem odnosu in tudi pomoč pri tem, da bi se prepiri z drugimi umirili? Želite izboljšati splošno počutje in doseči notranji mir? Preprosto želite podporo? Seveda so vsi odgovori na slednja vprašanja pritrdilno in le kdo si tega ne bi želel. Potrebujete talisman življenja, nekaj kar vas bo ščitilo in branilo? Nekaj mogočnega, močnega in dostopnega? Nekaj, česar vam nihče ne more vzeti? To bi tudi želeli podariti? Želite vsako stvar sprejeti normalno? Se izgubljate v lastnih mislih in želite zagotoviti jasnost teh? Želite razumeti intuicijo? Želite boljšo samopodobo? Negativno razmišljate in želite to spremeniti? Čutite krivdo in tega občutka ne morete pregnati? Še bi lahko naštevali in še mnogo več bi si lahko želeli, pa bo verjetno tudi to dovolj, saj smo našteli ogromno prednosti in smo ugotovili, da je sodalit resnično odličen kamen, ki nam pomaga izboljšati in dobro vplivati na mnoga področja v življenju.

Zagotovite si harmonijo srca in uma, povežite ju. In podarite to srečo tudi drugim, ljudem, katere imate radi in jim želite le najboljše. Le kdo bi si želel lepšega darila. Poskrbite za svoj vsakdanjik, svojo prihodnost in nazadnje svoje življenje, ki je tako cenjeno. Z eno samo rešitvijo in eno samo potezo. Odločite se za kamen, ki vam lahko spremeni življenje in ne oklevajte si izboljšati svojega vsakdana.

About the author