Vremenska napoved za Hrvaško

Ko bomo letos odšli na morje na Hrvaško upam, da bo 10 dnevna vremenska napoved za Hrvaško dobra! Termin z mojim fantom in prijatelji s katerimi bomo skupaj odšli dol že imamo in težko bi ga lahko spremenili, če bi zadnja dva tedna videli, da je vremenska napoved slaba.

Lani smo bili štirinajst dni na morju skupaj, ista družba tako kot letos in smo imeli nekje štiri zelo slabe dneve, tako da resnično upam, da letos temu ne bo tako, ker drugače bom zelo jezna. Plavam nena tako zelo rada kot pa se sončim. Sicer se me barva kar težko prime, ker imam bolj svetlo polt, ampak hodim tako malo po malo se sončiti in v štirinajstih dnevih se me celo nekaj prime.

Ko se doma sončim sem vedno samo rdeča kot kuhan rak, ko pa se na morju sončim pa se me dejansko nekaj prime. Sicer včasih sem res tudi rdeča kot rak, ampak po večini pa iz te rdečice nato nastane rjava barva. Ampak lani, ker je bilo toliko grdih dni se mi seveda ni barve nič kaj prijelo in nisem bila ravno zadovoljna z morjem.

Letos pa sem si zadala cilj, da bom pred morjem nekajkrat šla v solarij, da dobim nekaj podlage, da se bo na morju tudi prej prijelo. Vsaj par mesecev na leto bi bila rada malce bolj rjava, če sem že ostali preostanek leta kot jogurt!

About the author