Versonel VSL155TDSS ima podobno zgradbo kot Nostalgia KRS2100

Kegerator lahko tudi preprosto pretvorite v hladilnik s prostornino 170l.

Versonel VSL155TDSS ima podobno zgradbo kot Nostalgia KRS2100 in EdgeStar. Na voljo so kolesci za udobno in netežavno mobilnost, kromirana zaščitna ograja, pladenj za kapljice iz nerjavečega jekla in en sam črni stolp in kromirana pipa.

S prostornino 170l, lahko Versonel VSL155TDSS z lahkoto shrani sode vseh velikosti. Lahko ga tudi pretvorite v standardni hladilnik s preprosto odstranitvijo dveh odstranljivih polic.

Ima tudi digitalni LCD prikazovalnik temperature, s katerim lahko poskrbite, da se vaše pivo ohladi na želeno temperaturo (od 0 do 4 stopinj Celzija). Elegantna, minimalistična površina iz nerjavečega jekla vam omogoča, da v bar ali dnevno sobo vgradite elegantno prefinjenost.

Versonel VSL155TDSS

Zadnji od najboljših kegeratorjev na tem seznamu prihaja iz Versonela. To je velika prostostoječa enota, ki ima veliko dobrih lastnosti in je priljubljena v poslovnih prostorih, kot so bari, kavarne in restavracije.

Temperaturo lahko prilagodite od 0 do okoli 4°C in jo enostavno spremljate na digitalnem LCD zaslonu. Jeklenka za CO2 tehta 1,1 kg in je zasnovana za shranjevanje v hladilniku zaradi varčevanja s prostorom in estetskih namenov.

Druge funkcije vključujejo 1.5-metrsko cev, pivski stolp in visokotlačni čistilnik, pokrov za stolp, pladenj za kapljice, ključ za pipe, in zaščitno osnovno ploščo.

Enota ima tudi 4 odstranljiva kolesa, ki omogočajo, da je premikanje čim lažje, in kromirana ograja, na kateri se nahaja pipica in pladenj za odcejanje.

Kegerator Versonel VSL155TDSS vam omogoča, da izdelate svoje pivo ali celo kupite sodčke od vašega lokalnega dobavitelja za vaš užitek. Vsakdo razume, da ima točeno pivo veliko boljši okus kot ustekleničeno. To vam bo prihranilo tudi denar. Nakup piva v sodu je vedno cenejši od nakupa ustekleničenega piva. Če pivo izdelujete sami ali uporabljate obrat za izdelavo, vam to prihrani več kot polovico stroškov ustekleničenega piva!

Priročnost, estetika in prenosljivost lastnega kegeratorja so odličen dodatek za dom ali prizorišče. Kegeratorji Versonel vam omogočajo, da za lastno zadovoljstvo zvarite pivo ali morda kupite sodčke od lokalnega distributerja.

čebelarska tehtnica

Preberite tudi:

Čebelarjenje je pri nas priljubljena dejavnost, pri svojem delu pa si čebelarji pomagajo z najrazličnejšimi pripomočki za čebelarjenje.

Stvari, ki nam niso bile všeč

  • Za eksperimentiranje s sistemom sem moral kupiti 2,2-kilogramsko CO2 jeklenko
  • Grozna podpora strankam
  • Slaba oblika in stil

About the author