Plinski žar Weber Spirit E-310 je združljiv z iGrill 3

V celoti sestavljen z odprtim pokrovom, plinski žar Weber Spirit E310 meri 160 x 132 x 81 cm. Žar je dobro izdelan, čeprav se med prevozom lahko poškoduje. Vsi žari iz podjetja Weber so znani po izjemni vzdržljivosti.

Stranske mize iz nerjavečega jekla so primerne za dodatni prostor ali hrano in dajejo obliki občutek trdnosti.

Ena stvar, ki jo moramo razkriti o liniji Spirit je, da je to edina Weberjeva linija, ki NI izdelana v Ameriki.

Weber je znan po visoki kakovosti in izdelkih narejenih v ZDA, vendar je linija Spirit izdelana na Kitajskem in je najcenejša linija plinskih žarov, ki jih ponuja Weber.

Osebno ne verjamem, da ima večjo kakovost izdelave kot druge linije, vendar pa ponudi veliko tistim, ki iščejo plinski žar, opremljen s čim več funkcijami v cenovno ugodnem paketu.

Vložite svoj denar v kakovosten pokrov za žar, če želite žar zaščititi pred vremenskimi elementi in ohraniti njegovo visoko kakovostno zmogljivost še dolgo.

Združljiv z iGrill 3

Vsak model plinskih žarov Spirit ll je združljiv s termometrom Weber iGrill 3 Bluetooth. Ti se prodajajo ločeno.

Škoda, da se je Weber odločil, da tega ne bo vključil v žar. Mislim pa, da je vredno vložiti v ta dodatek, če veliko pečete.

IGrill 3 vam omogoča priključitev do štirih temperaturnih sond, ki vam omogočajo, da spremljate hrano preko telefona iPhone ali Android skozi celoten proces kuhanja.

Z aplikacijo lahko tudi preverite, koliko goriva je še na voljo.

Ugotovili smo, da so žari Weber industrijski standard za zanesljivost, in Spirit E310 se večinoma ujema z zahtevami za kakovost, ki jo pričakujemo. 

 

About the author