Vse za predsobe

Velikokrat je tako, da v predsobe postavljamo ogromne omare za shranjevanje oblačil in obutve ter še marsičesa drugega, pa čeprav gre navadno za enega najmanjših prostorov v našem domu. Ker gre za prostor, v katerem se znajdemo takoj, ko vstopimo v stanovanje ali hišo, je zelo pomembno, kako je opremljen. Kljub temu, da želimo v njem shraniti marsikaj, moramo paziti, da ga ne natrpamo preveč, sploh če gre za zelo majhen prostor. Če ga bomo namreč zelo natrpali, se namreč v njem ne bomo dobro počutili.

Kam obesiti jakno in pospraviti čevlje

Ko pridemo k nekomu na obisk, navadno slečemo jakno ali plač ter si sezujemo čevlje. Dobri gostitelji nam bodo pokazali, kje lahko oboje odložimo. Navadno jakne odlagamo na posebne obešalnike za goste, čevlje pa na tla ali na posebno police oziroma omarice za čevlje, ki predstavljajo sestavni del vsake predsobe. Pomembno je, da poleg odlagališča za čevlje in obešalnika za jakne ne pozabimo načrtovati tudi prostora za dežnike, dobro pa je, če imamo v predsobi tudi posebno mesto za odlaganje torbic, kovčkov, nahrbtnikov ter kap in rokavic.

Če bo namreč vsaka stvar imela svoje predvideno mesto, bo naša predsoba veliko bolj urejena in vedno pospravljena. V kolikor že vnaprej predvidimo mesto za vsak kos oblačil ali obutve, bomo lažje reda naučili tudi otroke. Pri tem pa ne pozabimo premisliti tudi o tem, kam bomo odlagali ključe, denarnice, pošto, ki jo prinesemo iz nabiralnika, in podobno. Na vse to je najbolje misliti že pri izbiri pohištva za predsobe, saj je takrat čas, da razmislimo o naših navadah in o tem, kaj vse bi nam v predsobi prišlo prav.

Predsoba s stilom

Poleg funkcionalnosti pa je pri opremljanju zagotovo treba razmišljati tudi o videzu pohištva. To nam mora biti všeč že na pogled, zato izberemo nam všečne barve in oblike, ki se jih zlepa ne bomo naveličali. Pokukajte na volino.si in poglejte, kakšne lepe predsobe ponujajo – najdejo se sestavi v različnih velikostih, barvah in materialih, tako da lahko z njimi opremite prav vsak predprostor. Pestra ponudba, kakovost izdelave in lepi izdelki – to je tisto, kar vas bo gotovo prepričalo v nakup, da boste imeli že kmalu doma predsobo, kakršno si želite!

About the author