Originalni tipski tepihi za avto

Vsak model avtomobila je malo drugačen. Razlikujejo se tako po velikosti kot po obliki ter po raznovrstnih detajlih. Zato je tudi notranjost vsakega modela oblikovana drugače, enako pa velja za tla pod sedeži, kamor namestimo zaščitne avtomobilske preproge. Zaradi specifičnosti vsakega modela avtomobila, so zagotovo najboljši originalni tepihi za avto, ki so izdelani tipsko. Takšen način izdelave omogoča ustrezno velikost, primerno obliko in dobro prileganje tlom določenega modela avtomobila.

Po meri izdelano je najboljše

Najslabša izbira so vsekakor standardni pravokotni tepihi za avto, ki se po obliki nikakor ne prilegajo celotni površini tal pred sedeži. Zato avtomobilskih tal nikakor ne morejo zaščititi v celoti, kar pomeni, da se umazanija nabira tudi okrog njih in pod njimi. Pri takšnih avtomobilskih preprogah se lahko celo vprašamo, ali jih je sploh smiselno uporabljati, saj zadržijo le zelo malo umazanije. Poleg tega pa se zaradi neustrezne oblike lahko zvijajo ali vihajo oziroma premikajo po vozilu, kar je lahko precej moteče. Privihani robovi tepihov pa so tudi videti zelo grdo in se zaradi vihanja tudi hitreje uničijo.

Marsikateri voznik se dobro zaveda omenjene težave s standardno pravokotno obliko, prav tako pa se je zavedajo tudi proizvajalci, ki skušajo strankam ponuditi boljšo rešitev. Ena od možnosti so tako imenovane univerzalne preproge, ki si jih lahko sami prirežemo glede na naše potrebe oziroma glede na obliko tal našega vozila. Vendar je pri tem težko biti popolnoma natančen, zato hitro pride do odstopanj. Precej boljša izbira so zato tisti tepihi za avto, ki jih imenujemo originalni ali tipski in ki so izdelani po meri. Ime ‘originalni’ so dobili zaradi svojega izjemnega prileganja originalni obliki vozila.

Prevleka za avtosedež rdeče barve

Prevleka za avtosedež je namenjena tudi personalizaciji vozila

Prevleka za avtosedež je v prvi vrsti zagotovo namenjena za učinkovito zaščito pred najrazličnejšo umazanijo. Prav tako pa je takšen avto dodatek namenjen za personalizacijo vozila.

Za vsak model vozila

Kako so izdelane tipske avtomobilske preproge? Tako, da čisto vsak model avtomobila, ki pride na trg, proizvajalci avtomobilskih tepihov najprej dobro premerijo, nato pa naredijo izjemno precizne načrte, po katerih sledi natančna izdelava tepihov za avto za vsak model vozila posebej. Zaradi preciznosti pri izdelavi takšni tepihi popolnoma ustrezajo notranjosti avtomobila, zato umazanija v boju z njimi nima prav nobene možnosti. Ko se na tepihu nabere nekaj umazanije, jo enostavno odstranimo, tla avtomobila pa ostajajo čista in sijoča.

Nosilci za smuči za avto vam nudijo ugodno ter hitro rešitev za prevoz smučarske opreme od doma do smučišča. Preberi več …

About the author