Poceni tonerji za vaš laserski tiskalnik

Tiskalnik spada danes med nepogrešljivo opremo vsakega doma in pisarne, saj si brez njega ne znamo predstavljati ne dela ne šolanja. Prodajalne z računalniško opremo ponujajo tiskalnike po zelo dostopnih cenah, in če se je večina kupcev nekoč odločala za “ink-jet” tiskalnike, ki uporabljajo kartuše, se danes vse pogosteje odločajo za laserske, saj so že na voljo tudi poceni tonerji, s katerimi je kakovosten tisk dostopen prav vsakomur.

Poskrbite, da vam bodo poceni tonerji na voljo!

Originalni tonerji so precej dragi in tisk z njimi se vsaj za domače potrebe gotovo ne izplača. Da bi vam bili na voljo tudi poceni tonerji, ki so generični in ne nosijo znaka proizvajalca vaše tiskalne naprave, pa je potrebnega nekaj premisleka pred nakupom. Odločiti se je potrebno za laserski tiskalnik, ki uporablja precej razširjen model tonerjev – da ne boste takrat, ko vam barvila zmanjka, ugotavljali, da poceni tonerji za vaš tiskalnik pri nas sploh niso na voljo. Pozabite torej na manj pogoste znamke tiskalnikov in tiste, ki so nekoliko bolj eksotične, ter se raje odločite za proizvajalca, ki je pri nas precej pogost. Tako bo težav gotovo precej manj.

Kje se kupijo poceni tonerji?

Poceni tonerji so vam na voljo v trgovinah s pisarniškimi potrebščinami, trgovinah z računalniki in računalniško opremo, celo v supermarketih in na poštah. To, da so tonerji generični in ne originalni, pa seveda še ne zagotavlja tudi odlične cene. Vedno velja, da je dobro pobrskati po spletu in preveriti, kakšno ceno ima posamezen ponudnik – tudi poceni tonerji imajo različne cene glede na maržo prodajalca.
Običajno velja, da lahko tonerje najbolj ugodno kupite preko spleta. Tam je na voljo kar nekaj specializiranih prodajalcev, prav tako pa tudi večjih računalniških in tehničnih trgovin, ki imajo v svoji ponudbi tako originalne kot kompatibilne tonerje. Ker jih ne primanjkuje, se vedno izplača preveriti, kakšne so trenutne akcije pri posameznih prodajalcih – ti ob spletnih nakupih pogosto ponudijo brezplačno poštnino ali popust pri nakupu nad določeno vrednostjo, včasih pa k kupljenim izdelkom priložijo tudi kakšno promocijsko darilo.

In še opomba: poceni tonerji so poceni le, če dejansko delujejo, zato je bolje opraviti nakup pri večjem, specializiranem trgovcu, ki tonerje tudi primerno skladišči, kot pa v prodajalni, kjer je poleg tehničnih izdelkov na voljo še vse kaj drugega, od kozmetike do športnih rekvizitov in prehranskih dodatkov.

About the author